![مسقطی قالبی،پخت مسقطی قالبی درست کردن مسقطی قالبی,طرز درست کردن مسقطی قالبی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b3d982d8b7db8c-d982d8a7d984d8a8db8c_631a9d0642450.jpeg)
مواد لازم برای مسقطی قالبی: نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری، نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری، شیر 1/3 لیوان، 3 لیوان شکر، رز قرمز 1 لیوان، ژلاتین پودر نصف لیوان کره یک قاشق غذاخوری زعفران 2 قاشق غذاخوری به میزان لازم در شیر سرد حل کنید و از صافی رد کنید تا گلوله نشود پودر ژلاتین را در چند قاشق آب سرد مخلوط کنید و بجوشانید تا شفاف شود. روی آتش بزنید و مرتب هم بزنید وقتی مواد غلیظ شد وقتی به قوام فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه کنید تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کنید و مواد را در قالب مناسب بریزید و روی آن را با خلال پسته، بادام یا ترافل تزیین کنید، پس از چند ساعت در یخچال، مسقطی آماده است و به راحتی از قالب خارج می شود.