تهیه و پخت مربای سیب با کشمش: 120 دقیقه استفاده: صبحانه مواد لازم برای تهیه مربای سیب با کشمش: 2 کیلوگرم سیب، 2 کیلوگرم کشمش، 1 لیوان ترش لیمو، 2 عدد چوب دارچین، 2 عدد چوب دارچین طرز تهیه مربای سیب با کشمش: ابتدا پوست سیب ها را گرفته، به قطعات درشت برش داده و در قابلمه بزرگی بریزید، دارچین، شکر و کشمش را اضافه کنید، مخلوط کنید و کمی آب بریزید بعد از جوش آمدن آب مربا در قابلمه را بگذارید و آب دو عدد لیمو را اضافه کنید و دوباره بجوشانید و آب آن غلیظ شود.
بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید.
![انواع پخت مربا سیب،درست کردن مربا سیب و کشمش طرز تهیه مربای سیب با کشمش,پخت مربای سیب با کشمش](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8b3db8cd8a8-d8a8d8a7-daa9d8b4d985d8b4_631a0726624b7.jpeg)